Van Zwitsal naar CODA

11 april 2018 - 21 april 2018, om 19:30

Door Agenda

Op woensdag 11 april is de première van Van Zwitsal naar CODA

Van Zwitsal naar CODA is een avontuurlijk theatrale reis door verleden en heden van Apeldoorn. De reis voert langs zes bijzondere locaties waar het publiek steeds een nieuwe muziektheaterscène ziet. Een dubbele ode aan het industriële Zwitsal-verleden. “Zeep is geen zeep als er geen Zwitsal op staat!” Verhalen over de kunst van de wedergeboorte. Een performance op het kruispunt van traditie en vernieuwing. Een gedanst ideaal in de wolken. En een hartstochtelijke pleidooi voor het mysterie van de kunsten.

Van Zwitsal naar CODA is een avondvullende locatievoorstelling, buiten de reguliere theaters, waarin het publiek wordt meegenomen langs een reeks muziektheaterscènes die specifiek voor de betreffende locaties zijn gemaakt. Elke scène wordt gespeeld door een mix van professionele acteurs, musici en dansers, koren en amateurgezelschappen.
Het publiek bezoekt de voorstelling in groepen, begeleid door gidsen en reist van locatie naar locatie. De reis gaat grotendeels te voet (dus doe stevige schoenen aan).

Met medewerking van meer dan 340 spelers uit de Apeldoornse kunsten en leden van 14 gezelschappen en verenigingen: Novum Canticum, OZON en Circle of Life, muziekvereniging Eendracht Apeldoorn, muziektheater- en dansensembles van Tim Koldenhof, Popkoor Break Out, Big Band Apeldoorn, theaterhuis Apeldoorn, muziekvereniging Prins Bernhard, Muziekvereniging VIOS, theaterwerkplaats De Smederij, Apeldoorns Symfonie Orkest en De Veluwse Cantorij.

Van Zwitsal naar CODA speelt van 11 t/m 14 en 18 t/m 21 april. Aanvang 19:30 uur

Meer informatie en kaartverkoop via de website: https://prateurapeldoorn.nl

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?