Vechtsport meester Shi Yan Xin bij Shaolin Kungfu

31 maart 2017, van 20:00 tot 22:00, Shaolin Kungfu, Mariannalaan 19a, Apeldoorn, €15,00

Door Agenda

Shaolin Monnik en vechtsport meester Shi Yan Xin komt op vrijdag 31 maart 2017 naar Apeldoorn. Hij is in Europa om verschillende seminars en workshops te geven die gaan over zelfverdediging, applicaties, sanda/ sanshou het Chinees kickboksen, taolu vorm en meer.

Middels een samenwerking met Shaolin Brummen is het ons gelukt om deze vechtsport meester naar Apeldoorn te krijgen. Hij zal een prachtige workshop komen geven in de Shaolin Kungfu He Yong Gan school in Apeldoorn. Verschillende onderdelen zullen worden behandeld en het wordt een heel gevarieerde les.

Het mooie aan het Shi Yan Xin seminar is dat het toegankelijk is voor zowel beginners als gevorderden maar ook leerzaam is voor mensen met helemaal geen ervaring in de vechtsport en zelfverdediging.

Het Shaolin Kungfu is volgens de overlevering zo’n 1500 a 2000 jaar oud en is begonnen met de reis van Bodhidharma een monnik die van India naar China reiste. Na zijn impuls voor de Chinese martial art, Shaolin Kungfu hebben de monniken van de tempel het Shaolin Kung Fu verder door ontwikkeld. Via films en televisie heeft het kungfu grote bekendheid gekregen namen als Bruce Lee, Jackie Chan, Jet Li zijn onlosmakelijk verbonden met vechtsport en kungfu in films.

Dat echter de werkelijkheid en de films enorm verschillen zal dan ook duidelijk worden indien men Shaolin Kungfu gaat beoefenen. Meesters zoals Shi Yan Xin zijn wereldwijd bekend en geven workshops en groepslessen op verschillende sportscholen en martial arts academy ’s over de hele wereld.

Uniek is dat Shi Yan Xin nu Apeldoorn zal aandoen voor een prachtige workshop, Shi Yan Xin is onder andere bekend van de Shaolin demonstratie Wheel of Life waar het Shaolin Kungfu op zeer hoog niveau aan het publiek getoond werd. Wilt u meer informatie of zich aanmelden voor deze prachtige workshop a 15 euro pp, mail naar: info@shaolin-vechtkunst.nl of bekijk onze website bij het kopje nieuws: www.shaolin-vechtkunst.nl

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?