Veertig vlechten en staarten uit Apeldoorn en omgeving

8 juni 2013, van 10:00 tot 17:00, de Arnhemseweg 442 in Beekbergen.

Door Agenda

Stichting Haarwensen

APELDOORN – Veertig vlechten en staarten uit Apeldoorn en omgeving. Dat zou een mooie opbrengst zijn van een knipdag die op 8 juni wordt gehouden voor een goed doel. De Stichting Haarwensen verzorgt pruiken voor kinderen die, bijvoorbeeld door chemotherapie, kaal zijn geworden. Veel zorgverzekeraars vergoeden maar een fractie van de hoge kosten (soms meer dan duizend euro). Haarwensen biedt de pruiken kosteloos. Dat kan mede doordat andere mensen vrijwillig hun haar afstaan.

8 juni wordt een bijzondere en feestelijke dag omdat onder meer het vijfjarig bestaan van Stichting Haarwensen wordt gevierd. Het evenement vindt plaats bij Mooi onder één kap aan de Arnhemseweg 442 in Beekbergen.

Van 10.00 tot 17.00 uur is het mogelijk haren te laten knippen voor Stichting Haarwensen. Dit wordt door professionele kappers gedaan. Naast het knippen kunt u bij de andere ondernemers van Mooi onder één kap terecht voor diverse behandelingen. Ook van de opbrengst hiervan gaat een percentage naar Stichting Haarwensen.

Op het terrein er omheen wordt een diversiteit aan kraampjes geplaatst en er is een kinderspeelplein met workshops, popcorn en suikerspinnen.

Vanaf 13.00 uur treden diverse artiesten belangeloos op, zoals Next Pop Talent, Some Day en als afsluiting van de dag The Edge (tot ca. 19.00 uur).

Om 16.30 uur is er een veiling met onder meer verblijf van een weekendje weg en een airbrush-werk van beeldend kunstenaar Jorre Marek uit Apeldoorn.

Aanmelden om te laten knippen kan via 0655140286, d.a.groeneveld@kpnmail.nl en 055 5417679, info@mooiondereenkap.nl Het af te knippen haar moet tenminste 25 centimeter lang zijn.

Heeft u belangstelling voor het huren van een kraam (er zijn nog enkele plekken vrij) dan kunt u contact opnemen met Esther, 055 5417679, info@mooiondereenkap.nl De kosten voor het huren van een kraam zijn € 65,00. De helft daarvan wordt geschonken aan Stichting Haarwensen.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?