Vegan fiesta bij Hof van Twello

16 februari 2018, om 18:00, Hof van Twello, €23,00

Door Agenda

Hof van Twello

4 jaar geleden is een groep Apeldoorners gestart met de VegaVrijdag, een initiatief om vegetarisch en veganistisch eten in Apeldoorn en omgeving te promoten. Steeds meer restaurants doen mee met de VegaVrijdag en 10 keer per jaar zijn er gezellige en inspirerende restaurantavonden. De volgende restaurantavond is op vrijdag 16 februari in de restaurantkas van Hof van Twello. Iedereen, omnivoor, flexitariër, vegetariër of veganist is van harte welkom!

Steeds meer Nederlanders hebben vleesvrije dagen en steeds meer mensen noemen zichzelf flexitarier, vegetariër of veganist. Ook rauw voedsel staat steeds meer in de belangstelling. Sommige mensen vinden het lastig om anders te eten. Zij kunnen inspiratie opdoen bij de VegaVrijdag restaurantavonden.  Ook restaurants buiten Apeldoorn willen meedoen aan de VegaVrijdag. Daar wordt graag ruimte aan gegeven. Ditmaal vindt er daarom een restaurantavond plaats in Twello. In de kas van innovatieve en duurzame boerderij Hof van Twello wordt een vegan fiesta tapasbuffet voor €23,– per persoon aangeboden.

Dit bestaat uit heerlijke Arabische tapas, soep, salades, brood met dips en een verrassend dessert. Op verzoek is er ook een plantaardig rauw menu beschikbaar, bestaand uit hutspot met pastinaak en pruimen-berenklauwchutney, peertjes in wijnsaus, tortilla met zure room, guacamole en kiem)groente, salade, boomtomaat, noten-dadelgebakje met vers fruit en fruitdessert met raw food muesli.

Gastspreker is Laurette Slobbe, schrijfster van o.a. het handboek plantaardige en rauwe voeding. Zij neemt de gasten mee in de wereld van voeding die voedt, reinigt, beschermt en geneest. Wie ook meer wil weten over en proeven van plantaardige en rauwe voeding, kan reserveren via informatie@vegavrijdagrestaurants.nl.

De inloop voor de restaurantavond op vrijdag 16 februari is tussen 18.00 en 18.30 uur aan de Rijksstraatweg 17A in Twello. Meer informatie over Vega Vrijdag is te vinden op www.facebook.com/vegavrijdagapeldoorn en www.vegavrijdagrestaurants.nl.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?