VegaVrijdag in restaurants Loenermark en Moonsky

25 april 2014 - 17 april 2014, Loenermark en Moonsky

Door Redactie

Keizerskroon

Steeds meer restaurants sluiten zich aan bij het vrijwilligersinitiatief VegaVrijdag. Vanaf deze maand doen ook de restaurants Loenermark in Loenen en Moonsky aan de Hoofdstraat in Apeldoorn mee. Zij sluiten zich aan bij Gasterij Leienplein10, de Cantharel en de Keizerskroon.

Al deze restaurants hebben laten zien dat zij ook heerlijk vegetarisch kunnen koken. Elke vrijdag worden gasten die vegetarisch eten extra verwend. Op 25 april wordt de aftrap van de VegaVrijdag bij de Loenermark feestelijk gevierd met een vegetarisch of veganistisch culinair 3-gangendiner voor €26,50. De omlijsting van de avond wordt verzorgd door een verteller van Veluwse sagen.

Op 29 april wordt de aftrap bij Indiaas restaurant Moonsky feestelijk gevierd met een vegetarisch of veganistisch 3-gangenmenu voor €20,-. De omlijsting van de avond wordt verzorgd door Henk Boogaard, die liedjes over groenten zingt. Iedereen is van harte welkom! Aanmelding is verplicht bij een van de restaurants of via de Facebook van VegaVrijdag.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?