‘Wat je van ver haalt’ bij Galerie H10a

6 maart 2016, van 14:00 tot 17:00

Door Ben Eggermont

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

‘Wat je van ver haalt ….’ geldt bij de nieuwe expositie van Galerie H10a. De insteek is altijd om werk te laten zien dat nog niet in Apeldoorn te zien is geweest en zo komt nu werk aan bod van 9 kunstenaars uit Brabant: beelden van Peer van Gennep, Anthony van Sluijsvel en Marianne van Zeeventer, schilderijen van Marjolijn Koppelaars, Karen Pelckmans, Clem Stroeken, Gerda Stevens en Ellen Voets en tekeningen van Rein van Uden. Allemaal werk met een eigen verhaal: gedachtensprongen worden raakvlakken  en vormen een tegenwicht tussen persoonlijke beleving en natuur. Door het zoeken naar grenzen ontstaat er een spanningsveld tussen twee- en driedimensionaliteit.

De opening van deze weer bijzondere tentoonstelling is op zondag 6 maart om 14.00 uur met medewerking van singer/songwriter TammoTamminga.

Naast het werk van de gastexposanten is natuurlijk ook werk te zien van de leden van kunstenaarscollectief H10a: Anneke Eggermont, Ineke Moes, Gerard Oltmans, Karim Omayri, Roel Ottow, Ranko Skenderija, Kees en Sonia Woestenenk

Tentoonstelling ‘VerHalen, 9 kunstenaars uit Brabant’ te zien van 2 maart – 10 april.

 

 

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?