De Verhalentafel: de Apeldoornse wijk ‘De Naald’

27 oktober 2016, van 10:00 tot 12:00, Coda Bibliotheek, Vosselmanstraat 299, Apeldoorn, Gratis toegang

Door Agenda

CODA start tijdens de Maand van de Geschiedenis met de Verhalentafel: een plek om samen in een informele sfeer herinneringen op te halen, te delen en vast te leggen. De Verhalentafel staat in oktober in het teken van de Apeldoornse wijk ‘De Naald’. Binnen dit gebied vallen de buurten ’t Loo, Loolaan Noord en het noordelijke deel van de Indische buurt. Kom donderdag 27 oktober van 10.00 tot 12.00 uur naar CODA Centrale Bibliotheek en deel uw verhalen met ons en met anderen. De toegang is gratis.

Aan de Verhalentafel kunt u uw verhalen over vroeger delen: over de kruidenier waar u als kind boodschappen deed, over de school waar u naartoe ging en over hoe u het vond om in die wijk te wonen en waar – en met wie – u speelde bijvoorbeeld. Al die verhalen horen we graag aan onze Verhalentafel. Heeft u nog beeldmateriaal, dan kunt u dit meenemen en delen met andere aanwezigen.

De Verhalentafel staat bij het historisch paviljoen over Bedrijvigheid in Apeldoorn op de eerste verdieping in CODA Centrale Bibliotheek (Vosselmanstraat 299, Apeldoorn). De toegang is gratis; aanmelden is niet nodig – u bent van harte welkom!

Atlas van Apeldoorn 2017
De eerste Verhalentafel staat in het teken van de wijk ‘De Naald’ en deze wijk staat tijdens de volgende Atlas van Apeldoorn (juni-oktober 2017) centraal. In dit jaarlijks terugkerende project zet CODA in samenwerking met leden van het Erfgoedplatform, wijkbewoners en andere samenwerkingspartners jaarlijks één wijk of dorp in de gemeente Apeldoorn in de schijnwerpers. Volgend jaar is dat dus de wijk ‘De Naald’ en met de Verhalentafel wordt alvast een start gemaakt voor dit project.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?