Kan ik verhuizen? Tijmen Kroes organiseert het Doorstromerscafé: gratis informatieavond voor doorstromers in de woningmarkt

18 april 2015, van 19:00 tot 21:00, Cafe de Hamer, Zwolseweg 275, Wenum-Wiesel

Door Agenda

Veel huizenbezitters stellen zichzelf de vraag of ze eigenlijk wel kunnen verhuizen en wat dat bijvoorbeeld voor hun eventuele restschuld betekent. Op deze en tal van andere vragen geven de specialisten van Tijmen Kroes maandag 18 mei graag antwoord. Vanaf 19.00 uur kunt u met al uw vragen terecht bij onder andere een makelaar, hypotheek- en verzekeringsadviseur en een notaris. Het Doorstromerscafé wordt gehouden in Café de Hamer, Zwolseweg 275 in Wenum-Wiesel; de toegang is gratis.

Tijdens het Doorstromerscafé krijgen huizenbezitters niet alleen antwoord op de vraag of ze kunnen verhuizen, maar de specialisten van Tijmen Kroes beantwoorden ook vragen als: Wat is mijn eigen huis nu waard? Hoe zit het met mijn restschuld? Kan ik als zelfstandig ondernemer een hypotheek afsluiten? Is mijn dubbele hypotheek nog wel aftrekbaar? en Kan ik tijdelijk huren als mijn eigen huis snel wordt verkocht? Een hypotheekadviseur, (verhuur)makelaar, fiscalist, notaris en een verzekeringsadviseur staan deze avond met uitgebreid advies voor u klaar zodat u weet wat uw mogelijkheden zijn. “We nodigen ook een woningstylist uit om de bezoekers echt vanuit alle invalshoeken te informeren”, vertelt Leon Kroes, directeur bij Tijmen Kroes.

Dankzij de relatief lage huizenprijzen, een gunstige hypotheekrente en nieuwe producten op het gebied van hypotheken en verzekeringen, is uw droomhuis misschien toch dichterbij dan u denkt! Meer weten? Loop dan maandag 18 mei tussen 19.00 en 21.00 uur vrijblijvend binnen bij het Doorstromerscafé in Café de Hamer; een drankje staat voor u klaar. “Wij gaan deze avond graag uitgebreid op alle vragen in, maar natuurlijk kan iedereen – doorstromer óf starter – ook op een ander moment bij ons terecht”, aldus Kroes.

Tijmen Kroes biedt een totaalpakket als het om financiële dienstverlening gaat en richt zich hierbij op makelaardij & hypotheken, verzekeringen, financieel advies en vastgoedmanagement. Uitgebreide informatie is te vinden op www.tijmenkroes.nl; hier vindt u ook de contactgegevens voor het maken van een afspraak.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?