Verrassend kerstpopevent voor 3FM Serious Request in Gigant

20 december 2012, van 20:00 tot 23:55, Gigant

Door Redactie

In Poppodium Gigant wordt op donderdag 20 december a.s. vanaf 20.00 uur een groots en verrassend popevent gehouden, ten bate van de landelijke actie Serious Request 2012. Serious Request (bekend van het 3FM Glazen Huis) zet zich dit jaar in voor de terugdringing van babysterfte. Dit kerstpopevent wordt georganiseerd door de Apeldoornse band Carve, in samenwerking met vele ook landelijk bekende artiesten. De toegangsprijs is €7,50. Dit bedrag komt in zijn geheel ten goede aan Serious Request.

Artiesten die al hun optreden hebben toegezegd zijn: DJ Sascha Visser (o.a. TMF, Expeditie Robinson), Rob Goedkoop (ex-Flavium), Laurie Reijs (The Voice of Holland 2011, Saturday Night Fever), Yayz (rapper van Donder in de Wolk), Simon Says Now (publiekswinnaar van de Dutch battle of the coverbands 20121 ), Hansen Tomas (Nederlandstalig) en toptoetsenist Tim Ouburg.

In een zeer gevarieerde en verrassende  show zullen de artiesten in allerlei onverwachte samenstellingen eigen nummers, covers en nummers van elkaar spelen. Kaarten zijn inmiddels verkrijgbaar bij de voorverkoopadressen in Apeldoorn: Gigant, Café De Flierefluiter en Artcafé Samsam.

Over Carve
Carve is dé live-rockband uit Apeldoorn met hoorbare van soul-, funk- en bluesinvloeden. Carve heeft de afgelopen 2 jaar veel gespeeld op kleine en grote podia (o.a. Leidse Plein Live, Melkweg Amsterdam en Zermatt Zwitserland). Zij hebben inde finale gestaan van de Dutch Battle of Coverbands 2012. Carve is anders, aansprekende nummers van onbekende artiesten worden afgewisseld met verrassende vertolkingen van bekende songs.  Carve is een echte liveband: de gedrevenheid en passie spatten van het podium.

Meer informatie?
Voor de laatste informatie over het programma en de artiesten kijk op:
Facebook: http://www.facebook.com/SeriousXmasParty.
Twitter: twitter.com/serious_xmas
Website: www.seriousxmasparty.nl

Je kunt ook een mail sturen naar: seriousxmas.2012@gmail.com

 

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?