Verrassingen……

25 november 2013, om 20:00, Rabobank zaal Orpheus

Door Agenda

www.orpheus.nl

November is bekend als slachtmaand maar ook de nevelmaand. Voordat echter de pepernoten gestrooid gaan worden maken we ons op voor de laatste keer Cultureel Café in 2013 op maandag 25 november.
We komen in het nieuwe jaar nog met drie voorstellingen Cultureel Café “OudeStijl”.
Gelukkig zet Orpheus het Cultureel Café voort, ondersteund door één of meerdere redactieleden van het huidige Cultureel Café. De presentatie zal dan door Orpheus worden verzorgd. De aanbieding van Apeldoornse- of regionale muziek, dans, beeldende kunst, literatuur en cabaret zal zo’n vier keer per jaar zijn doorgang blijven vinden. Daarover zijn wij zeer verheugd en vinden het alle reden voor een “Apeldoorns” feestje.

Maandag 25 november beginnen we met Dragischa, een akoestisch klezmer ensemble. Zij kunnen in duo, trio en kwartetsamenstelling op feesten en partijen optreden, en u kunt tango, Jiddische liedjes, naar Italiaanse- en gipsymuziek verwachten. Natuurlijk met viool en accordeon en mogelijk met contrabas en zang.

De programmeur van Orpheus zal ons meenemen langs een reeks voorstellingen die we de komende maand kunnen verwachten in het Theater. Waar het Cultureel Café een kleine, intieme voorstelling kan laten zien heeft u bij Orpheus ook de mogelijkheid een keuze te maken uit het vele grote werk.

Tussendoor komen een aantal djembee-spelers van Mudanthe; de activiteiten van Mudanthe beperkten zich eerst tot muziek en dans maar ondertussen is er veel bijgekomen. Zij spelen en dansen en proberen zo op een ontspannen manier een kennissenkring of netwerk op te bouwen of uit te breiden. Met de slagzin “Voor muziek is niemand bang” is de groep al 17 jaar een begrip in Apeldoorn.

Voor de pauze worden er twee columns gelezen, we kunnen nog niet verklappen wat het precies is en moeten hier nog even geheimzinnig over doen.

Ook wat er zich na de pauze af gaat spelen moet nog even geheim blijven, u moet het toneel en de afsluitende Verrassingspotpourri met eigen ogen komen bekijken.
Het is wat u van ons gewend bent maar dan net eventjes anders.

Wij hopen u van harte te mogen ontmoeten in het Cultureel Café op maandag 25 november om 20.00 uur in de Rabobankzaal van Schouwburg Orpheus.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

ONDERWERPEN

Theater

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?