VIJF workshops voor talentvolle vrouwen

11 mei 2015 - 28 april 2015, om 19:30

Door Anja Straathof/100 Talentvolle Vrouwen

Foto: Dieuwke de Boer

Op maandag 11 mei kunnen nieuwe en huidige deelnemers aan ‘100 Talentvolle Vrouwen’ kiezen uit niet drie, maar wel vijf interessante workshops. Vrouwen die op zoek zijn naar (ander) werk, kunnen kosteloos meedoen aan deze netwerkavond. Tussen 19.30 en 21.00 vinden de workshops plaats. Daarna is er tot uiterlijk 22.00 uur gelegenheid tot napraten en het uitwisselen van ervaringen.

Stichting Paraplu Apeldoorn

100 Talentvolle Vrouwen is een initiatief van Stichting Paraplu Apeldoorn. Tijdens de maandelijkse workshop-avonden (elke eerste maandag van de maand) en netwerkavonden (elk kwartaal) gaan vrouwen actief aan de slag om na te denken over de route naar (ander) werk of het zetten van een volgende stap in hun carrière. Binnen een groep gelijkgestemde vrouwen vinden ze steun en herkenning. De leuke en nuttige contacten én het gezamenlijke plezier geven hun zoektocht een ware boost. In de afgelopen drie jaar hebben vele vrouwen uit Apeldoorn en omgeving dat al ervaren.

Op de website www.100talentvollevrouwen.nl staat de inhoud van elk van de vijf workshops van 11 mei meer uitgebreid beschreven. Via deze website kun je je direct aanmelden voor de workshop van je keuze. Dan ontvang je ook informatie over de precieze locatie.

Ken jij je ikken? – Bernadette Ezendam

Bernadette Ezendam is Voice Dialogue coach. Met de deelnemers gaat ze aan de slag rond vragen als: Waarom doe je soms dingen die je helemaal niet wilt? Hoe kun je vragen of kwesties oplossen, die steeds in je hoofd blijven rondspoken? Waarom kun je met de ene persoon moeiteloos door één deur, terwijl het met de ander maar niet wil lukken? Voice Dialogue geeft antwoorden en laat je nieuwe inspiratie opdoen!

Spanning in de samenwerking; crisis of kans? – Karin Jensma

Samen bereik je meer dan alleen. Bovendien: samenwerken is leuk. Maar het kan ook spannend zijn, want iedereen brengt zijn eigen achtergrond, ervaring en onzekerheden mee. Hoe kun je spanning die ontstaat en soms aardig oploopt in situaties en relaties vóór je laten werken? Drie gouden tips vormen de leidraad van deze workshop.

Zoek de verschillen… of de verbinding? – Arianne Roos en Wilma Wajon

Herken je dit: je bent met de ander in gesprek en halverwege je verhaal lijkt de ander afgehaakt? Of je hebt de ander gevraagd iets te doen en hij blijft maar vragen naar details? Of je zou wel eens willen dat er een gebruiksaanwijzing voor iedere medewerker (of je partner) bestond? In deze workshop laten we zien hoe je kunt omgaan met verschillende ‘communicatiestijlen’ en hoe je zowel jouw behoefte als die van de ander invult. Ook ontdek je welke voorkeursstijl voor communiceren jij hebt.

De kunst van het loslaten – Bianca de Vries

Loslaten! Een thema waar veel mensen mee worstelen. We piekeren. Denken eindeloos over wat we moeten doen. Relaties, die droombaan, je financiële situatie… Piekeren kost enorm veel energie. En levert vooral stress op. In deze workshop ga je aan de slag om je de kunst van het loslaten eigen te maken. MAAR: deze workshop is al vol; aanmelden niet meer mogelijk

Versterk je pitch – drs. Pauline C. Hoek

Begint je ‘elevator pitch’ een uitgekauwd verhaal te worden? Is je huidige pitch nog geen sterk verhaal? Ben je bang dat je niet onthouden wordt na de eerste kennismaking? Dan is je pitch toe aan een opfrisbeurt. Tijdens de mini-workshop ‘Versterk je pitch’ werk je aan je persoonlijke presentatie om effectief te netwerken. Neem daarvoor je pitch en 25 visitekaartjes mee.

 

Meer info en aanmelding: www.100talentvollevrouwen.nl of bel Dieuwke de Boer, 06 – 4894 5998.

 

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?