Visual Blind

12 mei 2012, van 22:00 tot 23:55, Bluescafé

Door Nataliefde

Vette progressieve rock met scheurende gitaren en breeeeeeeede keyboards. Visual Blind uit Zutphen/Deventer speelt rockmuziek (eigen nummers + covers) in de stijl van Dream Theater, Spock’s Beard, Ozzy Osbourne en Deep Purple.

Muzikale technische hoogstandjes worden niet geschuwd. Dubbele gitaarpartijen, atmosferische tapijten van toetsen, zware maar toch verfijnde rock(fusion??!!)grooves en songteksten om over na te denken passeren tijdens optredens de revue.

Let op de charismatische zanger, de 80’s rock gitaristen, de klassiek geschoolde toetsenist, de steady bassist en bebrilde drummer tijdens hun spetterende en veel besproken optredens.

Voor een avond onvervalste rock, met een randje sympho- en of prog-rock bent u bij Visual Blind (..oordoppen mee!!) aan het juiste adres. Deze rockband uit het Oosten is ongeveer zes jaar in deze bezetting hard bezig om het publiek met hun eigen nummers (en enkele Covers) in beroering te brengen. Dit alles heeft tot gevolg dat de groep vaste fans van deze band zich nog steeds gestaag uitbreid en altijd wel bij hun optredens zijn te vinden.

Website: visualblind.nl
Vrij toegang.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?