Viva la Liberta, Viva la Pizza!

17 mei 2014, om 15:45, Gigant

Door Redactie

Gigant

Zaterdag 17 mei kunnen bezoekers van Gigant weer genieten van een heerlijk Cinemaal voor of na de film. Deze keer komen de pizzabakkers van Viva La Pizza op bezoek met hun houtovens, om voor iedereen heerlijke, verse, pizza’s te bakken.

Wil je er een echte Italiaanse avond van maken? Bekijk dan direct de nieuwste film Viva la Liberta, van Toni Servillo (la Grande Bellezza). De film Viva La Liberta is 17 mei om 15.45 en 19.30 te zien. Kaarten voor de film kosten €9,00|€7,00 (leden/vrienden). Kaarten voor het Cinemaal kosten €15,00 (exclusief filmticket) hiervoor kun je zoveel pizza’s eten als je maar op kunt.

Kaarten kunnen telefonisch of via www.gigant.nl gereserveerd of gekocht worden.

Viva la Liberta
Als lijsttrekker Enrico Oliveri spoorloos verdwijnt, heeft partijleider Andrea Bottine een groot probleem. De verkiezingen komen er aan en de partij staat er slecht voor. Zonder erover naar buiten te treden zet hij Enrico’s tweelingbroer Giovanni in; een briljant filosoof met een bipolaire stoornis. Zijn speeches zijn bevlogen, poëtisch en meeslepend en geven de partij ongekende populariteit in de media en bij de kiezers. Maar vanaf een geheime plaats wacht iemand alle ontwikkelingen belangstellend af.
Toni Servillo (La Grande Bellezza) speelt een prachtige dubbelrol in dit puur Italiaans, politiek, komisch drama.

Viva la Liberta, is in het kader van de Europese verkiezingen te zien van 15 t/m 28 mei. 

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?