VoiceBeat Draait Door

24 juni 2017, om 19:30, Gigant, Nieuwstraat 377, Apeldoorn, €7,50

Door Agenda

Op zaterdag 24 juni zal de VoiceBeat Draait Door plaatsvinden bij Poppodium Gigant.
Tijdens deze bijzondere eindshow zullen de zangleerlingen, de VoiceBeat Vocal Class en het Apeldoorns Popkoor de longen uit hun lijf zingen. De avond is geheel in ‘De Wereld Draait Door’ sfeer: odes, guilty pleasures komen voorbij en er is een huisband genaamd ‘Djezm’.
Alles onder begeleiding van zangcoach Reitse Giesbers, hij deed mee aan De beste singer-songwriter van Nederland en geeft momenteel ook les aan de Babette Labeij Music Academy. De presentatie is in handen van Rick Riensema. Het belooft een afwisselende en muzikale avond te worden. Een mooie samenwerking binnen het nieuwe Gigant, markant in cultuur.

De show begint om 19.30 uur, de zaal is open vanaf 19.00 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.gigant.nl of de balie van Gigant en kosten € 7,50.

GIGANT, markant in cultuur
Vanaf 1 februari 2017 zijn de Stichting Gigant en de Stichting Markant één bedrijf. Ze vormen samen de Stichting GIGANT, markant in cultuur in Apeldoorn. GIGANT, markant in cultuur is het poppodium, het filmhuis en dé plek voor kunsteducatie in Apeldoorn.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?