Voor de 16de maal open atelierroute

11 mei 2014 - 12 mei 2014, van 13:00 tot 17:00, Ateliers

Door Redactie

Stichting Ateliers Apeldoorn

Het nieuwe cultureel seizoen 2014-15 is voor de stichting Ateliers Apeldoorn van start gegaan. Onder grote belangstelling heeft de stichting Ateliers Apeldoorn tijdens een feestelijke bijeenkomst in de Weekend Galerie vrijdag 11 april j.l. haar nieuwe brochure gepresenteerd. Tevens werd het eerste exemplaar van deze brochure overhandigd aan wethouder Detlev Sziesso.

Het ‘WOORD” is nu aan de deelnemende kunstenaars van stichting.
Zaterdag en zondag 17 en 18 mei a.s. van 11.00 – 17.00 uur organiseert de Sichting Ateliers Apeldoorn voor de zestiende maal haar Open Atelierroute.

Start en informatiepunt is de Weekend Galerie Loolaan 49. Hier is de bij behorende overzichtstentoonstelling van de route te bezichtigen. Handig voor iedereen die van alle kunstenaars toch minimaal iets wil hebben gezien of nog geen keuze heeft gemaakt.

Dit keer verwelkomen 27 kunstenaars op 22 locaties u in hun atelier, waar zij hun werk, hun werkplek en hun werkwijze graag aan u tonen. De deuren van de ateliers staan voor u open van 11.00 – 17.00 uur. Een folder met de routebeschrijving, locaties en namen van alle deelnemers is verkrijgbaar o.a. in de bibliotheek, CODA, Markant/Gigant, V.V.V., en natuurlijk kunt u deze informatie ook vinden op onze website www.ateliersapeldoorn.nl en in de Weekendgalerie.

Voorafgaand aan de Open Atelierroute is de overzichtstentoonstelling ook al te bezichtigen in de Weekend Galerie en wel op za. 10 mei en zo. 11 mei van 13.00 -17.00 uur.

Namens de Stichting Ateliers Apeldoorn nodig ik u graag uit om zaterdag 11 en/of zondag 12 mei onze atelierroute te bezoeken.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?