Voor elkaar veiling

24 november 2017, om 20:00, Cafeetje van Marja, Hoofdstraat 166, Apeldoorn

Door Agenda

(3FM) Serious Request komt in december naar het Apeldoorns Marktplein. Het thema van dit jaar is het herenigen van ouders en kinderen die elkaar in conflictgebieden zijn kwijtgeraakt (https://www.npo3fm.nl/seriousrequest/dit-is-het-doel-van-3fm-serious-request-2017). Speciaal voor dit doel organiseert D66 Apeldoorn de Voor Elkaar Veiling op vrijdagavond 24 november.

Locatie: Cafeetje van Marja aan de Hoofdstraat 166 in Apeldoorn. Iedereen is welkom tijdens deze gezellige avond met Apeldoornse muzikanten, interessante sprekers en genodigden uit het hele land. Zo zal Jan Terlouw (junior), kleinzoon van onze nestor, ook een mooi nummer komen spelen.

Tijdens de avond in het cultureel café, worden zo’n 30 kavels geveild, door veilingmeester en oud-wethouder Olaf Prinsen. De kavels bestaan uit opmerkelijke diensten, bijzondere kunst en opvallende voorwerpen. Tussen de groepen kavels is muziek geprogrammeerd van de Apeldoorn voor Serious Request band, een gelegenheidsband van Apeldoornse artiesten.

Nieuw agendaDe avond is voor iedereen die Serious Request een warm hart toedraagt, D66 organiseert weliswaar de avond, maar de toegang is voor iedereen en gratis.

Wilt u zelf iets laten veilen voor SR2017? Informeer ons dan via mail hierover: d66@apeldoorn.nl

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?