Voorjaarsmode en -trends op de Eglantier

7 april 2013 - 28 maart 2013, om 13:00, Winkelcentrum De Eglantier

Door Redactie

Foto Kuipers

Koopzondag 7 april organiseren de ondernemers van winkelcentrum de Eglantier een grootse modeshow. Zij presenteren de nieuwe voorjaarscollectie voor zowel kinderen als volwassenen. Op een echte catwalk laten de modellen zien wat de Eglantier allemaal te bieden heeft. Dit beperkt zich niet alleen tot kleding, maar ook lingerie, schoenen, sieraden, hairstyling, make up en zelfs nieuwe trends voor honden.

De modeshow werd vorig jaar voor het eerst georganiseerd en bleek gelijk een groot succes. Besloten is om het evenement vanaf dit jaar zowel de koopzondag van april als september te organiseren en verder uit te bouwen. Dit jaar zal Kapsalon Erna de Wilde tijdens de modeshow een korte presentatie verzorgen waarin de nieuwe trends op haargebied geshowd worden.

Deelnemende ondernemers zijn: Adam Menswear, AnneBra Lingerie, Kapsalon Artistique, DA Drogisterij Wouter Last, Kapsalon Erna de Wilde, Fashion Factory, Hema, Jansen & Jansen Schoenmode, Juwelier Weltevreden, Klein Optiek, Lake Side, Petz & Zoo, Pretty Tall, Shoeby en Zoem Kidsfasion.

De catwalk wordt opgesteld voor de nieuwe vestiging van Pretty Tall. Op deze catwalk zullen jonge en volwassen modellen de laatste modetrends showen. De modeshows starten om 13.00 uur en 15.00 uur. Alle bezoekers kunnen het evenement gratis bijwonen.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?