Voorjaarsproeverij Wijnen&zn.

19 mei 2012, van 14:00 tot 17:00, Koninginnelaan 40

Door advertorial

Zaterdag 19 mei a.s. kunt u bij Wijnen&zn. aan de Koninginnelaan 40 meedoen aan de voorjaarsproeverij. Een drietal producenten presenteren u hun wijnen en hun specialisaties. Er staan meer dan 50 wijnen voor u klaar. U kunt proeven en keuren, proefnotities bijhouden en met de hapjes uit onze eigen keuken kunt u zelf aan de slag om de lekkerste combi wijn-spijs te maken. U mag alles vragen aan de producenten over hun wijnen, u mag alles aan ons vragen. Dit wordt een middag om te relaxen en de stress van de week van je af te schudden.

Wees erbij zaterdag 19 mei tussen 14.00 – 17.00 uur.
Parkeren is bij Wijnen& zn. geen probleem, genoeg ruimte en gratis.
De toegang tot de proeverij is gratis.

Aanwezig zijn:

het Portugese Passadouro

Hun port neemt gretig aftrek in de winkel. Ze presenteren nu ook mooie stille wijnen die we u graag willen laten proeven.

het Franse domain du Gouyat , La Croix Romane, Bel-Air en en Laulerie

Het bedrijf van de familie Dubard is sinds 1977 gevestigd op de heuvels aan de rechteroever van de Dordogne. Domaine du Gouyat en chateau Laulerie zijn de paradepaardjes van Serge Dubard. Wit, rosé en rood, stuk voor stuk zuivere, oorspronkelijke en karaktervolle wijnen met een ongekende verhouding tussen prijs, kwaliteit en plezier. En van La Croix Romane kunnen we zeggen, eindelijk een goede, evenwichtige Pomerol voor een vriendelijke prijs.

het Spaanse domain Axial.

Axial is o.a. bekend om hun Esperanza wijnen, La Mano en andere Spaanse toppers. Zo heeft La Mano 90 Parker punten behaald. La Mano staat voor hand. De hand die de akkers bewerkt, maar ook de hand die verder wil grijpen en doelen wil stellen. En dat is precies wat deze producent doet.

Kijk op de website voor de laatste informatie www.wijnenapeldoorn.nl
Volg ons ook op Twitter: @Wijnenzn

What a difference Wijnen makes…

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?