voorjaarsproverij en opening tentoonstelling oud Apeldoorn.

20 april 2013, van 15:00 tot 18:00, Proeflokaal Wijnen&zn

Door Agenda

Proeflokaal Wijnen&zn

Op zaterdag 20 april houden we onze voorjaarsproeverij. We zijn er trots op dat het beroemde Spaanse wijnhuis van Alejandro Fernandez die dag onze gast is. Verder is het Duitse wijnhuis van Wagner Stempel aanwezig en worden de domeinen van Pain du Sucre en Petit Chaumont door Paul Uitzetter vertegenwoordigt . De muzikale omlijsting wordt verzorgd door Bouke Feleus die zeer mooi Spaanse gitaar speelt. Om al een beetje in de 30 april stemming te komen zal hij ook Argentijnse tango’s spelen. Uit de keuken komen weer de lekkerste hapjes.

Ook openen we die dag de tentoonstelling “oud Apeldoorn”  van Apeldoorner Jan Pranger. Jan heeft  in de loop der jaren markante gebouwen van Apeldoorn op de foto vast gelegd. De tentoonstelling is tijdens openingstijden van de winkel te bezichtigen.

Vanaf 19.00 uur presenteren we de aanschuiftafel. Chefkok Rob van Zijst verzorgd een op en top Spaans vier gangen menu. Het Spaanse wijnhuis van Alejandro Fernandez is deze avond uw tafelheer.  Natuurlijk staan al zijn wijnen open. De kosten voor het avondprogramma zijn € 50,= , Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Toegang voor de proeverij en de tentoonstelling is gratis.

 

Jan Kalvenhaar en Jannie Oosterhuis

Wijnen&zn,
Koninginnelaan 40

7315 BT Apeldoorn,
055-5788222

info@wijnenapeldoorn

Openingstijden winkel:

di-do 10.00-18.00 uur

vr. 10.00 uur- 20.00 uur en

zat. 10.00 -17.00 uur

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?