Voorleeshalfuurtje

23 mei 2012, van 15:30 tot 16:00, CODA Bibliotheek

Door Nataliefde

Speciaal voor kinderen van 4 tot 7 jaar wordt er elke woensdagmiddag voorgelezen van 15.30-16.00 uur. Voorlezen is leuk én belangrijk! Tijdens de wekelijkse voorleeshalfuurtjes wordt zoveel mogelijk gekozen uit nieuwe boeken, maar ook de bekende en al wat oudere prentenboeken komen aan bod: mooie, leuke, stoere, lieve, spannende of grappige boeken. Hieronder kunt u zien over welk thema wordt voorgelezen.

U kunt met uw (klein)kind in alle CODA Bibliotheken gratis naar het voorleeshalfuurtje komen luisteren. Het is niet nodig om een CODA Pas te hebben.
Overigens is een abonnement bij CODA Bibliotheek voor kinderen tot 16 jaar gratis, dus ook voor baby’s, peuters en kleuters. In de bibliotheek haalt u hiermee voorleesboeken voor nop.

23 mei
Hatsiekiedee, rijm maar mee
Rijmen is leuk en grappig. Wist je dat zelfs kleine baby’s al leren van rijmpjes? Dat komt omdat het vaak heel leuk klinkt en omdat het lijkt alsof je muziek maakt. Hoor maar:

Antwoord van papa

Ik wilde wel eens horen
waarom ik ben geboren.

Papa zei
‘Wie, o jij.
Ik schudde jou
uit mijn mouw,
toen hadden we jou.’

(Uit: Klapzoen, door Erik van Os)

Er zijn nog veel meer gedichten en leuke verhalen op rijm. Kom maar luisteren bij het voorleeshalfuurtje en ontvang je eigen rijmdiploma.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?