Voorpremière mannenharten

7 november 2013, om 21:00, JT Bioscoop Apeldoorn

Door Agenda

nieuwstehits.nl

Kunt u ook niet wachten op de film Mannenharten? Wij ook niet. Hoewel de film pas op 28 november in première gaat geven wij u de mogelijkheid om enkele weken voor deze datum al mee te lachen met Daan Schuurmans, Fabian Jansen en Barry Atsma. U bent op 7 november om 21.00 uur van harte welkom.

Over de film
Wie loopt z’n hart achterna in de zoektocht naar liefde en geluk en wie niet? Verbonden door hun sportschoolbezoek leren we ze allemaal kennen. Reclameman Tim (Daan Schuurmans), die in paniek raakt door zijn naderende huwelijk met de perfecte Laura (Hadewych Minis). Zijn beste vriend Wouter (Jeroen Spitzenberger), die juist alles op alles moet zetten om zijn vriendin Nicole (Katja Herbers) te houden. De verlegen Niels (Fabian Jansen), die in de net gescheiden Susanne (Georgina Verbaan) een vrouw voor het leven hoopt te vinden. Niet wetend dat haar ex, de gefrustreerde Frank (Teun Kuilboer), niet van opgeven weet. Maar ook womanizer Dennis (Barry Atsma) die plots geen babes, maar de succesvolle volkszanger Roy
(Jon van Eerd) naast zich in bed moet dulden. Stuk voor stuk op zoek naar hun plek in het leven en naar degene die ze aan hun zijde willen. Onvoorspelbaar maar o zo herkenbaar!

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

ONDERWERPEN

Film

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?