Voorpremière The Circle

2 mei 2017, om 19:30, Gigant, Nieuwstraat 377, Apeldoorn, € 11,00

Door Agenda

Laatste boekverfilming van dit seizoen ‘Boek & Film’

CODA en Gigant ronden dit seizoen Boek & Film dinsdag 2 mei af met de voorpremière van The Circle, de boekverfilming naar het gelijknamige hit-boek van Dave Eggers. De avond begint zoals altijd om 19.30 uur in Gigant met een korte inleiding door Harry Peters waarna gezamenlijk de film gekeken wordt. Ook volgend seizoen komen CODA en Gigant weer met een prachtige serie Boek & Film waarin actuele boekverfilmingen centraal staan. Meer informatie over de data en filmtitels is vanaf september te vinden op de www.coda-apeldoorn.nl/boekenfilm.

The Circle
Mae Holland kan haar geluk niet op als ze wordt aangenomen bij de Cirkel, het machtigste internetbedrijf ter wereld. De persoonlijke e-mails van de gebruikers, hun sociale media, betalingsverkeer en aankopen zijn met elkaar verbonden door een universeel besturingsprogramma. Het resultaat: iedereen heeft slechts één online identiteit. Een nieuw tijdperk van openheid en gemeenschapszin is aangebroken.

Dinsdag 2 mei dus de voorpremière van deze film met onder andere rollen voor Emma Watson, Tom Hanks, John Boyega, Bill Paxton, Patton Oswalt en Ellar Coltrane.

Een avondje uit
Na een korte inleiding door filmdocent Harry Peters gaat u gezamenlijk de film kijken. Bent u lid van een leesclub, dan is het natuurlijk ook leuk om samen deze voorstelling te bezoeken! Kaarten zijn te koop bij de kassa van Gigant (Nieuwstraat 377, Apeldoorn) of online te bestellen via www.gigant.nl. Deze kosten € 9,- voor leden van CODA/Vrienden van Gigant; niet-leden/vrienden betalen € 11,- per voorstelling.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?