Voorpremièrenacht: Oculus en The Raid 2 (exclusief)

11 april 2014 - 12 april 2014, om 23:59, JT Bioscopen

Door Agenda

JT Bioscopen Apeldoorn

In de nacht van 11 op 12 april kunt u vanaf 23.59 uur deel uit maken van een zeer bijzondere nacht bij JT Bioscopen. Wij hebben twee knallers van films voor u in petto, beginnend met de ijzingwekkende horrorfilm Oculus. Hierna volgt de exclusieve voorpremière van de actiefilm The Raid 2, welke op 3 juli pas in première gaat. Voor slechts €15,- kunt u beide films tijdens de Voorpremièrenacht bezoeken. Wees er snel bij, want vol is vol.

Jaren na de dood van hun ouders ontdekken Tim (Brendon Thwaites) en Kaylie Russell (Karen Gillan) de oorzaak van deze familietragedie. Een vervloekte spiegel die de afgelopen 300 jaar een spoor van bloed en verderf heeft gezaaid. Kaylie heeft tijdens Tims jarenlange verblijf in een psychiatrisch ziekenhuis onderzoek gedaan naar de aanleiding van het ongeluk. Om de strijd aan te gaan met het kwaad, zullen ze de angstaanjagende waarheid over hun verleden onder ogen moeten komen. De enige manier waarop dit kan, is door de confrontatie aan te gaan met de demoon die in de spiegel huist. Terwijl ze achterna gezeten worden door helse geesten en onverklaarbare verschijnselen, komen Kylie en Tim erachter dat hun familiegeschiedenis bestaat uit geweld, leugens…..en moord!

The Raid 2
Rama (Iko Uwais) dacht dat hij de strijd tegen de Indonesische onderwereld had gewonnen. Niets is minder waar. De gangsters zijn uit op wraak en als hij wordt bedreigd, wordt Rama gedwongen undercover te gaan om zijn familie te beschermen. Terwijl hij zich een weg vecht door de criminele organisaties, komt hij erachter dat binnen zijn eigen korps corrupte politieagenten en politici aan de touwtjes trekken. Tijdens het daaropvolgende gevecht tegen corruptie moet Rama alles op het spel zetten om het leven van zijn vrouw, kind en hopelijk zichzelf te redden.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

ONDERWERPEN

Film

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?