Voorproefje debuutalbum Anny! in Gigant

5 augustus 2012, om 16:15, Gigant

Door Redactie

Gigant

De band Leaf ging in 2009 uit elkaar maar waar Leaf (bekend van o.a. Wonderwoman – Why’s My Life So Boring-) stopt, gaat Annemarie Brohm verder: solo, steviger en onder de naam Anny!

Ze begon aan een zoektocht naar haar eigen geluid. Deze zoektocht resulteerde in het schrijven van 36 liedjes. Eén van die liedjes was haar eerste single My Man, waar onder andere Giel Beelen enthousiast over was. Hij draaide de single bij De Wereld Draait Door en daar werd Anny! vergeleken met Janis Joplin.

Haar laatste single Dirty Wonderful Mistake kwam uit in mei en hiermee is ze onderweg naar de release van haar debuutalbum Rooftop Views. Het album staat gepland voor eind 2012.

Zondag 5 augustus staat ze in Gigant. Het optreden begint om 16.15 en de entree is gratis. Na afloop van het muziekcafé zal er deze zondag weer een Bring Your Own barbecue plaatsvinden. Neem je spiesjes mee en Gigant zorgt voor het brood, friet, de sauzen, het eetgerei en een rijkgevulde bar. Ook kun je aan de bar een vleespakket halen voor €10,-

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?