Voorverkoop kleedjesmarkt Koninginnedag 2012

14 april 2012 - 12 mei 2021, van 09:00 tot 13:00, Korenpassage

Door Nataliefde

Op 30 april aanstaande is het weer zover: Koninginnedag. Op deze kleurrijke feestdag kunnen er zoals vanouds weer kleedjes worden uitgerold voor de traditionele kleedjesmarkt. Hierbij worden tweedehands spullen aangeboden door een groot aantal kleedjesmarktverkopers verspreid door het centrum van Apeldoorn. Ook dit jaar belooft het weer een groot spectakel te worden.

Denkt u nou: “Dat lijkt mij ook wel wat!”? Dan is er op zaterdag 14 april vanaf 09:00 uur de mogelijkheid om een vergunning te bemachtigen. De kosten hiervoor bedragen 5 euro per plek. Voor deze prijs krijgt u een plaats toegewezen van 6 vierkante meter (2 bij 3). Op dit verkoopvlak kunt u al uw tweedehands spullen uitstallen en verkopen. De verkoop van de vergunningen zal plaats vinden in de Korenpassage te Apeldoorn. Aan de verkoop zijn enkele regels verbonden. Op de naleving hiervan zal worden gecontroleerd:

– Maximaal 1 vergunning per persoon
– Plaatsen van tafels, kramen, overkappingen etc. is niet toegestaan
– Verkoop van etenswaren en nieuwe koopwaar is niet toegestaan

Let op!
De kleedjesmarkt vergunning geldt voor niet-commerciële handel. Professionele handelaren die op Koninginnedag over een standplaats willen beschikken kunnen hiervoor een andere vergunning aanvragen bij de Stichting Oranjefeesten Apeldoorn.

We hopen u allen massaal te verwelkomen op zaterdag 14 april.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?