Vragen over uw energierekening? Kom op 24-4 naar het Popuppark

24 april 2015, van 10:00 tot 12:00, DeA, Ecofactorij 18, Apeldoorn

Door Agenda

Op vrijdagochtend 24 april van 10.00 tot 12.00 uur is deA aanwezig in het Popup-park in de Oranjerie voor het beantwoorden van vragen over de jaarlijkse energierekening. Ook mensen die (nog) geen klant zijn bij deA kunnen langskomen met hun vragen. Neem de energierekening mee.

Iedereen ontvangt een keer per jaar een afrekening van zijn of haar energieleverancier. Daar staan een heleboel gegevens op zoals tarief, verbruik, netbeheerkosten en het voorschotbedrag. Wie daarover vragen heeft, kan vrijdag 24 april terecht in het Popup-park. Het Popup-park is te vinden in de Oranjerie op de eerste etage, schuin tegenover de roltrap.

Over deA
deA is de duurzame energiecoöperatie van en voor Apeldoorners. Doel is om samen Apeldoorn duurzamer te maken. Dit doet deA onder andere door het leveren van duurzame energie uit Apeldoorn aan de inwoners van de gemeente Apeldoorn. Met de opbrengst hiervan ontwikkelt deA weer nieuwe duurzame projecten zodat de hoeveelheid duurzaam opgewekte energie steeds groter wordt. deA timmert hard aan de weg, het resultaat is terug te zien in de gestage groei van het aantal klanten. Apeldoorners hebben vertrouwen in deA en kiezen voor duurzame energie uit de buurt.

Noot voor de redactie:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Marieke Gorkink, communicatieadviseur van deA. Tel. 06 10828694, e-mail mariekegorkink@de-a.nl

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?