Vragen over zonnepanelen? Kom op 29-5 naar het Popup-park.

29 mei 2015 - 27 mei 2015, Pop-up Park, Oranjerie

Door Redactie

Op vrijdagochtend 29 mei van 10.00 tot 12.00 uur is deA aanwezig in het Popup-park in de Oranjerie voor het beantwoorden van vragen over zonnepanelen.

Steeds meer mensen schaffen zonnepanelen aan. Schone energie voor eigen gebruik. Maar wat komt er allemaal bij kijken? Waar moet u op letten en is uw dak geschikt? Hoe werkt salderen precies en bij wie kunt u het beste terecht? En hoe werkt de korting voor leden/klanten van deA? Met deze en andere vragen over zonnepanelen, bent u welkom op vrijdagochtend 29 mei in het Popup-park. Het Popup- park is op de eerste etage in de Oranjerie, schuin tegenover de roltrap.

Over deA
deA is de duurzame energiecoöperatie van en voor Apeldoorners. Doel is om samen Apeldoorn duurzamer te maken. Dit doet deA onder andere door het leveren van duurzame energie uit Apeldoorn aan de inwoners van de gemeente Apeldoorn. Met de opbrengst hiervan ontwikkelt deA weer nieuwe duurzame projecten zodat de hoeveelheid duurzaam opgewekte energie steeds groter wordt. deA timmert hard aan de weg, het resultaat is terug te zien in de gestage groei van het aantal klanten. Apeldoorners hebben vertrouwen in deA en kiezen voor duurzame energie uit de buurt.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?