Blackstreet Blues

8 april 2016, om 22:00, Bluescafé Apeldoorn, Nieuwstraat 74a

Door Agenda

Uitstekende sounds, een diepe beleving, indrukwekkende energie, boeiende dynamiek, een sterke podiumpresentatie en heerlijke grooves maken samen met het technisch zeer goede spel Black Street Blues tot een absolute top band. Na een reeks succesvolle optredens door het hele land en het behalen van de regionale finales van bandcompetitie The Clash of the Coverbands zijn ze op de goede weg om een plekje te veroveren in de Nederlandse blues wereld.

De band is in 2011 opgericht door drummer Robert Polhout en gitarist/zanger Arjan van den Brink. Na een grondige zoektocht werd er een bassist gevonden in de persoon van Dik Kollen en niet lang daarna voegde gitarist Mark Punt zich ook bij de band. Sindsdien hebben de mannen een afwisselend en origineel repertoire opgebouwd met de beste blues-rock nummers van o.a. Cream, Joe Bonamassa, Gary Moore, Stevie Ray Vaughn, Jimi Hendrix.

Niet alleen elektrisch maar zeker ook acoustisch staat de band haar mannetje met nummers van o.a. Robert Johnson, Stevie Ray Vaughn en Joe Bonamassa. In de afgelopen jaren heeft Black Street Blues zich weten te ontwikkelen tot een top band zonder zwakke schakels. De band heeft bewezen de grotere podia aan te kunnen, zoals de Melkweg, de Vorstin en de P3, maar misstaat ook zeker niet in een kroeg of kleinere zaal. Gedreven door de liefde voor de blues staan ze als een goed geoliede machine op het podium en maken ze van elk optreden een knallende blues rock show.

Aanvang 22.00 uur vrij toegang.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?