Vrijwilligerswerk en nu….. #bestuurdersacademie

8 september 2014 - 1 september 2014, Verenigingsburo

Door ApeldoornPaktaan

StrangeArt

Sinds het voorjaar van 2011 wordt in Apeldoorn door de Bestuurdersacademie een aanbod gedaan op het gebied van deskundigheidsbevordering voor verenigingen en stichtingen middels het organiseren van diverse trainingen. De trainingen worden gegeven door trainers die zowel in het bedrijfsleven als in de publieke sector, beroepshalve en/of als vrijwilliger, hun sporen hebben verdiend. Dit allemaal in het kader van maatschappelijk betrokken ondernemen.

De academie is bedoeld voor de burgers van Apeldoorn die zich vrijwillig inzetten bij een vereniging of stichting in een bestuursfunctie of anderszins. Dit kan bij een sportvereniging, een culturele organisatie, een VVE en/of een andere sector.

“Ik heb de training met veel plezier gevolgd. Wat een enthousiaste en bekwame trainer”. quote deelnemer

In het najaar van 2014 staan weer een aantal trainingen van de Bestuurdersacademie gepland. Wellicht is er een training bij die voor uw vereniging of stichting een welkome en waardevolle aanvulling is:

“Bij de Bestuurdersacademie leren de deelnemers niet alleen van de trainer, maar ook van elkaar”. quote trainer

Op de website www.vrijwilligersacademieveluwe.nl kunt u alle informatie over de inhoud van de trainingen alsmede de vervolgdata van de trainingsavonden vinden. Enthousiast? Dan kunt u zich ook via deze website aanmelden voor een training. Per training wordt een geringe vergoeding van € 15,- gevraagd.

De Bestuurdersacademie is een samenwerkingsverband tussen de Sportraad en het Verenigingsburo (onderdeel van Stimenz).

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?