Vue Openlucht Filmfestival

17 augustus 2018 - 25 augustus 2018, om 21:30, Berg en bos, J.C. Wilslaan 21, Apeldoorn

Door Agenda

Films tijdens Vue Openlucht Filmfestival Apeldoorn

Van 17 t/m 25 augustus is de 26ste editie van het Vue Openlucht Filmfestival op de Bosweide van Stadspark Berg & Bos. In aanloop naar het Filmfestival worden de verschillende films die draaien uitgelicht. Het diverse filmaanbod, de bosrijke omgeving en charme van het evenement maken het filmavondje speciaal.

Mission: Impossible – Fallout

In Mission: Impossible – Fallout bevinden Ethan Hunt (Tom Cruise) en zijn IMF team (Alec Baldwin, Simon Pegg, Ving Rhames) zich samen met enkele bekende gezichten (Rebecca Ferguson, Michelle Monaghan) in een race tegen de klok nadat een missie verkeerd afloopt. Henry Cavill, Angela Bassett en Vanessa Kirby voegen zich bij deze dynamische cast waarbij wederom Christopher McQuarrie op de regiestoel zit.

The Incredibles 2

De superhelden zijn terug en stelen opnieuw de show in Incredibles 2. In dit nieuwe avontuur staat Helen in de spotlight als superheld, terwijl Bob dagelijkse heldendaden verricht in het huishouden, met Violet, Dash en baby Jack-Jack – wiens superkrachten nog ontdekt moeten worden. De familie staat alleen al snel op zijn kop als er een briljante schurk opduikt met een meesterplan dat alles in gevaar zal brengen. Dit laten de superhelden natuurlijk niet gebeuren en samen met Frozone gaan ze de strijd aan. Dat is wat deze familie zo Incredible maakt!

Hereditary

Nadat de grootmoeder van de familie Graham overlijdt, werpt de aanwezigheid van deze weinig geliefde vrouw nog steeds een schaduw op het gezin. Vooral haar kleindochter Charlie, voor wie ze altijd al een ongewone fascinatie had, lijdt eronder. De Grahams zitten nog midden in hun rouwproces wanneer langzaam maar zeker de afschuwelijke waarheid over hun afkomst aan het licht komt. Annie, de moeder binnen het gezin, wordt gedwongen om een duister pad in te slaan om te kunnen ontsnappen aan het noodlot dat hen allen te wachten staat. Regisseur Ari Aster laat met zijn filmdebuut een zeer verontrustende kijk zien op een huishouden dat op onheilspellende wijze uit elkaar valt.

FILMPROGRAMMA

Vrijdag17-8-2018Mission: Impossible – Fallout
Zaterdag18-8-2018Incredibles 2 (Originele versie)
Zondag19-8-2018Hereditary
Maandag20-8-2018Wild
Dinsdag21-8-2018Book Club (Voorpremière)
Woensdag22-8-2018Mamma Mia! Here We Go Again
Donderdag23-8-2018The Meg
Vrijdag24-8-2018The Spy Who Dumped Me
Zaterdag25-8-2018Jurassic World: Fallen Kingdom
(
film aangeboden door Altios ICT)

Kassa open: 20.00 uur. Start film: 21.30 uur. De Bosweide biedt plaats voor 1500 bezoekers waarvan 500 overdekte zitplaatsen.

Online tickets zijn voor € 10,- te koop via www.openluchtfilmfestival.nl. Tickets aan de kassa zijn € 12,50.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?