Waanzin! te gek voor woorden!

15 maart 2015, om 15:00, Het Stadscafé, Nieuwstraat 295 in Apeldoorn

Door Agenda

Coda Apeldoorn

Test je kennis van boeken en schrijvers en meld je samen met vrienden, familie, buren, collega’s of mensen uit je leesclub aan voor de eerste CODA Boekenweek Pubquiz in Het Stadcafé! De presentatie is in handen van schrijver en kunstenaar Bas Fontein. Met humor en een vleugje venijn neemt hij de deelnemers mee door de quiz.

De eerste CODA Boekenweek Pubquiz wordt op 15 maart, de laatste zondag van de Boekenweek, gespeeld in Het Stadscafé. Presentator Bas Fontein opent de quiz om 15.00 uur (inloop 14.30 uur). De winnaars ontvangen uit zijn handen rond de klok van 17.30 uur een welverdiende prijs! Deelname is gratis. Het Stadscafé zorgt voor een borrelhapje, overige consumpties zijn voor eigen rekening. Meedoen? Stuur je aanmelding dan vóór 13 maart naar aanmeldingen@coda-apeldoorn.nl en vermeld daarin je telefoonnummer en de grootte van je team. Na bevestiging is de inschrijving definitief en zien we je graag de 15e in Het Stadscafé, Nieuwstraat 295 in Apeldoorn!

Meer informatie over de programmering van de Boekenweek in CODA is te vinden op www.coda-apeldoorn.nl/boekenweek, Facebook en Twitter. Kaarten voor Trio Giphart & Chabot, Gustaaf Peek en Wim Kieft zijn vanaf vrijdag 20 februari te koop bij de CODA vestigingen en bij Nawijn & Polak in Apeldoorn. Wie liever zelf de pen ter hand neemt, kan de cursus Autobiografisch schrijven: Je eigen leven te gek verwoord volgen die CODA en Markant vanaf woensdag 11 maart gezamenlijk aanbieden. Inschrijven kan vanaf heden via de website van Markant, www.markantapeldoorn.nl

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?