Walk&Talk

16 juni 2014, van 09:30 tot 11:30, CODA

Door Redactie

De Levende Sollicitatiegids

Voor iedereen in de regio Apeldoorn die op zoek is naar een baan organiseren CODA en De Levende Sollicitatiegids de Walk&Talk: gratis netwerkbijeenkomsten voor werkzoekenden waar ontmoeten en leren van elkaar centraal staan. De eerste bijeenkomst is inmiddels geweest en stond in het teken van het maken van een goed cv. De tweede Walk&Talk heeft plaats op maandag 16 juni in CODA Centrale Bibliotheek en hierin worden een aantal tips gegeven met betrekking tot solliciteren via LinkedIn. Het leren van elkaar staat ook in deze bijeenkomst centraal die duurt van 9.30 tot 11.30 uur. Deelnemers kunnen via de ingang van CODA Museum (Vosselmanstraat/hoek Roggestraat) naar binnen.

Werkzoekenden doen tijdens de Walk&Talk ideeën op voor hun zoektocht naar werk, herkennen zich in verhalen van anderen en krijgen een aantal praktische tips van Debbie Heijne, initiatiefneemster van Walk&Talk. Zij weet uit eigen ervaring wat er op je afkomt als je op zoek moet naar werk en hoe belangrijk een positieve benadering daarbij is. Deze ervaring was de start van de Walk&Talk.

Tijdens deze bijeenkomst leren deelnemers van elkaars ervaringen als het gaat om het gebruik van social media, netwerken of bij het opzetten van een eigen bedrijf.

CODA brengt met de Walk&Talk werkzoekenden in de regio met elkaar in contact. Aanmelden voor deze gratis netwerkbijeenkomst kan via www.levendesollicitatiegids.nl/inschrijven-walktalk. Informatie is ook te vinden op www.levendesollicitatiegids.nl of www.coda-apeldoorn.nl/walktalk.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?