Wandel en fiets mee voor het Oranje Fonds!

27 april 2014 - 4 maart 2014

Door Redactie

Persfoto

Doe op 27 april mee met de Koningstoer en steun het Oranje Fonds. De Koningstoer wordt georganiseerd op de verjaardag van Koning Willem-Alexander en loopt over een prachtige route op de Veluwe met als bijzonder start- en finishlocatie Paleis Het Loo. Inschrijven kan via www.koningstoer.nl.

Na het succesvolle Oranje Fonds Fietsfeest in 2013 heeft de organisatie besloten het feestelijk fietsevenement onder de naam Koningstoer voort te zetten. Naast de recreatieve Oranje Route van 35 km zal er ook een sportieve toertocht van 100 km worden georganiseerd en een wandeltocht van 16 km. Uiteraard zijn er diverse rust-en verzorgingsplekken onderweg om even te genieten en is er voor alle deelnemers een kleine attentie.

Partner van de Koningstoer is het Oranje Fonds. Van elke inschrijving gaat 2 euro naar het Oranje Fonds. Alle giften worden voor 100% besteed aan sociale initiatieven. Paleis Het Loo stelt speciaal voor deze gelegenheid haar locatie ter beschikking. Deelnemers aan de Koningstoer kunnen op 27 april voor een gereduceerde prijs van 5 euro een bezoek brengen aan Paleis Het Loo, de tuinen en de tentoonstelling Royal Showpieces (reguliere prijs € 14,50).

Meer informatie vind je op www.koningstoer.nl.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?