Wandel mee door de historie van Apeldoorn

18 oktober 2015 - 7 oktober 2015, om 14:00, CODA

Door Redactie

Wandel zondag 18 oktober letterlijk en figuurlijk door de historie van Apeldoorn

en ontdek zo het DNA van Apeldoorn | zondag 18.10.2015, 14.00-16.00 uur | CODA Café  

CODA en het Apeldoorns Gidsen Collectief verzorgen iedere derde zondag van de maand het arrangement DNA van Apeldoorn. Een middag die in het teken staat van de historie van Apeldoorn en waarbij deelnemers onder deskundige begeleiding de geschiedenis van Apeldoorn ontdekken én ervaren. Breng een bezoek aan de historische opstelling in CODA Centrale Bibliotheek en wandel aansluitend met het Apeldoorns Gidsen Collectief door het historische centrum van Apeldoorn.  

Het begin- en eindpunt is CODA Café (ingang CODA Museum) van waaruit gezamenlijk een bezoek gebracht wordt aan De Geschiedenis van Apeldoorn, de historische opstelling in CODA Centrale Bibliotheek. Aansluitend begint een bijzondere rondleiding door het centrum van Apeldoorn waarbij letterlijk stilgestaan wordt bij prachtige gebouwen en waar u verrast wordt door het DNA van Apeldoorn. De koffie of thee staat vanaf 14.00 uur voor u klaar in CODA Café; de middag wordt daar rond 15.45 uur afgesloten met een hapje en een drankje.

Aanmelden voor DNA van Apeldoorn kan nog tot vrijdag 16 oktober door een mail te sturen naar aanmeldingen@coda-apeldoorn.nl onder vermelding van ‘DNA Apeldoorn’, het aantal personen en uw telefoonnummer. De kosten voor dit arrangement bedragen € 9,- per persoon; dit kunt u op de dag zelf voldoen bij de kassa in CODA Museum. Het laatste arrangement voor dit jaar staat gepland op zondag 15 november aanstaande.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?