Wandelend langs Wegerif

19 maart 2017, om 13:30, vertrekpunt CODA Café (ingang CODA Museum, Vosselmanstraat 299, Apeldoorn, €9,00

Door Agenda

CODA en het Apeldoornse Gidsencollectief organiseren zondag 19 maart voor de tweede keer dit jaar ‘Wandelend langs Wegerif’. Een bijzonder arrangement dat in het teken staat van de historie van Apeldoorn en de (rol van de) familie Wegerif. De middag begint met een bezoek aan de Wegerif-paviljoens in CODA Centrale Bibliotheek, gevolgd door een verrassende rondleiding door het centrum van Apeldoorn. U staat dan letterlijk stil bij de prachtige gebouwen en de architectonische sporen die de familie Wegerif in Apeldoorn heeft achtergelaten. Een boeiende middag voor nieuwe inwoners van Apeldoorn, maar natuurlijk ook voor ‘oud’ Apeldoorners en andere geïnteresseerden.

Programma

13.30 uur: Ontvangst in CODA Café met een kopje koffie of thee

14.00 uur: Bezoek aan de Wegerif-paviljoens in CODA Centrale Bibliotheek met aansluitend een rondleiding langs prachtige Wegerif-panden, opgeluisterd door bijzondere verhalen

15.30 uur: Afsluiting in CODA Café met een hapje en een drankje

16.00 uur: Einde

‘Wandelend langs Wegerif’ heeft de derde zondag van de maand plaats en de kosten hiervoor bedragen € 9.- per persoon (inclusief koffie of thee vooraf en een hapje en een drankje na afloop).

Aanmelden

Geïnteresseerden dienen zich vóór 17 maart aan te melden via aanmeldingen@coda-apeldoorn.nl onder vermelding van ‘Wandelend langs Wegerif’. Vergeet niet uw naam, telefoonnummer en het aantal deelnemers door te geven. Informatie is ook te vinden op www.coda-apeldoorn.nl/erfgoed.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?