‘Wandelend langs Wegerif’ het centrum van Apeldoorn

17 april 2017, van 13:30 tot 16:00, CODA Café, Vosselmanstraat 299, Apeldoorn

Door Agenda

Ook op tweede paasdag kunt u deelnemen aan een mooie wandeling door de binnenstad van Apeldoorn waar een gids u prachtige Wegerif-panden laat zien. CODA en het Apeldoorns Gidsen Collectief organiseren dan weer ‘Wandelend langs Wegerif’: een bijzonder arrangement dat in het teken staat van de historie van Apeldoorn en de (rol van de) familie Wegerif. De middag begint met een bezoek aan de Wegerif-paviljoens in CODA Centrale Bibliotheek, gevolgd door een verrassende rondleiding door het centrum van Apeldoorn. U staat 17 april letterlijk stil bij de prachtige gebouwen en de architectonische sporen die de familie Wegerif heeft achtergelaten. Een boeiende middag voor nieuwe inwoners van Apeldoorn, maar natuurlijk ook voor ‘oud’ Apeldoorners en andere geïnteresseerden.

Programma

13.30 uur: Ontvangst in CODA Café met een kopje koffie of thee

14.00 uur: Bezoek aan de Wegerif-paviljoens in CODA Centrale Bibliotheek met aansluitend een rondleiding langs prachtige Wegerif-panden, opgeluisterd door bijzondere verhalen

15.30 uur: Afsluiting in CODA Café met een hapje en een drankje

16.00 uur: Einde

Aanmelden

Wilt u deelnemen aan deze wandeling, stuur dan vóór 14 april een mail naar aanmeldingen@coda-apeldoorn.nl onder vermelding van ‘Wandelend langs Wegerif’. Vergeet niet uw naam, telefoonnummer en het aantal deelnemers door te geven. Informatie is ook te vinden op www.coda-apeldoorn.nl/erfgoed.

Overig

De kosten voor dit arrangement bedragen € 9,- per persoon, inclusief koffie of thee vooraf en een hapje en een drankje na afloop. ‘Wandelend langs Wegerif’ heeft verder de derde zondag van de maand plaats.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?