Warme wintermarkt

27 november 2019, van 10:00 tot 15:00, De wintermarkt, Roggestraat 33-35, Apeldoorn

Door Agenda

Samenwerkingsinitiatief uit zich in ‘Warme wintermarkt’

Een traditie was geboren. De wintermarkt aan de Roggestraat 33-35. Een mooi samenwerkingsproject van diverse zorginstellingen. De initiatiefnemers van Het Atelier, Ontmoet&Co en De Klup zetten zich elk jaar weer in om voor de feestdagen een sfeervolle overdekte markt neer te zetten. Daarbij kunnen collega instanties zichzelf en hun producten verkopen en promoten. ‘Samen sterk’ is dan ook het motto.

Tijdens deze markt zijn er veel mooie en lekkere producten te verkrijgen die leuk zijn om te geven, te krijgen of gewoon om jezelf mee te verwennen met de komende feestdagen in zicht. Bezoekers kunnen een selfie maken met de Kerstman, men kan zijn geluk beproeven bij het ‘Rad van fortuin’ en er is ook ruimte voor een hapje of een drankje.

De 7e editie van de markt zal net als voorgaande jaren plaats vinden op de laatste woensdag in november. Op woensdag 27 november zijn de bezoekers dan ook van 10:00 uur tot 15:00 uur van harte welkom in het pand van Het Atelier, GGNet en Ontmoet&Co aan de Roggestraat 33-35 om zich onder te dompelen in winterse sferen en gezelligheid.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?