‘Wat doe je graag?’ – Informatie over vrijwilligerswerk bij de Kap

21 november 2019, van 10:00 tot 11:00

Door de Kap

de Kap

Wil je vrijwilligerswerk gaan doen of denk je erover vrijwilligerswerk te gaan doen, maar weet je nog niet goed wat en waar? Kom dan naar de informatiebijeenkomst van de Kap op donderdagmorgen 21 november.

Een ervaren medewerker en een vrijwillige coördinator van de Kap geven uitleg over de mogelijkheden die bij jouw wens passen. Renate Kreuwel, vaste medewerker van de Kap legt uit: ,,Wandelen, tuinieren, met iemand boodschappen doen? Misschien kun je wel goed een financiële administratie bijhouden en vind je het fijn om iemand daarbij te helpen.”

Ze vervolgt: ,,We kijken ook naar wanneer en hoe vaak je iets wilt en kunt doen. De een heeft een uurtje in de week tijd, de ander misschien wel een paar dagdelen. Wil je graag een vast moment in de week of kijk je liever op afroep of je wel of niet kan? Wat je ook wilt en hoe je dat ook wilt, er is altijd iets te vinden dat bij jou past.”

De Kap is altijd op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde vrijwilligers die iets willen betekenen voor een ander. De bijeenkomst start om 10.00 uur en vindt plaats in het gebouw van de Kap, Regentesselaan 2-B, 7316 AC Apeldoorn. De bijeenkomst duurt ongeveer een uur.

Aanmelden is niet verplicht. Als je dat toch wil doen, kan dat telefonisch: 055-5 295 520. Meer informatie over de Kap is te vinden op www.dekap.nl

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?