‘Wat wil jij graag doen?’ – Informatie over vrijwilligerswerk bij de Kap

19 december 2019, van 10:00 tot 11:00, de Kap

Door de Kap

De Kap

Stel: je wilt vrijwilligerswerk gaan doen of je denkt erover vrijwilligerswerk te gaan doen, maar je weet nog niet goed wat en waar. Dan kun je naar de informatiebijeenkomst van de Kap op donderdagmorgen 19 december.

Je krijgt dan uitleg over de mogelijkheden die bij jouw wens passen, door een ervaren medewerker en een vrijwillige coördinator van de Kap. ,,Want we kijken naar wat jij leuk vindt om te doen”, legt Renate Kreuwel, vaste medewerker van de Kap, uit. ,,Is dat wandelen, tuinieren, met iemand boodschappen doen? Of misschien kun je wel goed een financiële administratie bijhouden en vind je het fijn om iemand daarbij te helpen. We kijken ook naar wanneer en hoe vaak je iets wilt en kunt doen. De een heeft een uurtje in de week tijd, de ander misschien wel een paar dagdelen. Wil je graag een vast moment in de week of kijk je liever op afroep of je wel of niet kan? Er is altijd wel iets te vinden wat bij jou past, wat je ook wilt en hoe je dat ook wilt.”

De Kap is altijd op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde vrijwilligers die iets willen betekenen voor een ander. De bijeenkomst start om 10.00 uur en vindt plaats in het gebouw van de Kap, Regentesselaan 2-B, 7316 AC Apeldoorn. De bijeenkomst duurt ongeveer een uur.

Aanmelden is niet verplicht. Als je dat toch wil doen, kan dat telefonisch: 0 55/5 295 520. Meer informatie over de Kap is te vinden op www.dekap.nl

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?