Water, stilte en…

1 mei 2017 - 31 mei 2017, Coda Centrale Bibliotheek, Vosselmanstraat 299, Apeldoorn

Door Agenda

Foto-expositie Riet Oldenboom in CODA Centrale Bibliotheek

Riet Oldenboom legt de rust en pracht van de natuur vast in haar foto’s. Ze laat zich graag verrassen, verbazen en verwonderen door de natuur, die zorgt voor inspiratie en creativiteit. In de expositie in CODA Centrale Bibliotheek belicht Oldenboom de bijzondere eigenschappen van water. De foto-expositie is tijdens reguliere openingstijden te zien in CODA Centrale Bibliotheek aan de Vosselmanstraat 299 in Apeldoorn; de toegang is gratis.

De expositie bestaat uit twee delen: figuratieve foto’s die de verstilling van het water weergeven en abstracte fotografie die gaat over vormen en structuren in water. Alle foto’s zijn in zwart-wit afgedrukt, waardoor de intensiteit van de foto’s toeneemt.

Over Riet Oldenboom
Naast haar werk als dialyseverpleegkundige heeft Riet Oldenboom zich vol passie op de fotografie gestort. Na haar studie aan de Fotovakschool heeft ze zich gespecialiseerd in de uitvaartfotografie. Op een integere, empathische en professionele manier wordt het laatste afscheid in mooie, troostrijke, sfeer- en liefdevolle foto’s vastgelegd.

Kijk voor meer informatie over het werk van Riet Oldenboom op www.rietoldenboom.nl.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?