Wee-Wee Café 18 mei aanstaande

18 mei 2017, van 10:00 tot 12:00, Herberg, Deventerstraat 40, Apeldoorn

Door Agenda

In verband met Hemelvaart op de 4e donderdag van deze maand, is het Wee-Wee Café een week naar voren geschoven. Op donderdag 18 mei maken we een stadswandeling o.l.v. een stadsgids. De twee keer waarop we vorig jaar zijn rondgeleid hebben ons erg verrast. We hoorden over historische feiten en werden geattendeerd op mooie plekjes in ons Apeldoorn waar we voorheen achteloos aan voorbij gingen. Dit keer volgen we een route rondom het Station. Een gunstige bijkomstigheid is dat we voor deze wandeling kunnen starten vanaf de Herberg.

We verzamelen om 9.45 uur bij de. Na een kopje koffie vertrekken we om 10.00 uur vanaf de Herberg. Tussen 11.45 en 12.00 uur hopen we daar dan weer terug te zijn. Behalve dat we mogen genieten van alles wat ons wordt vertelt en ons opmerkzaam wordt gemaakt, is er onderwijl ook gelegenheid om weer bij te praten en/of nader kennis met elkaar te maken.

Wil je ook meewandelen of nieuwsgierig geworden naar de activiteiten van het Wee-Wee Café? Meld je dan aan via weeweecafeapeldoorn@gmail.com

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?