Wee-Wee Café 28 september 2017

28 september 2017, van 10:00 tot 12:00, De Herberg, Deventerstraat 40, Apeldoorn

Door Agenda

Leven in de overbodigheid.

Velen zijn, vaak na jaren trouwe dienst, uit het arbeidsproces gezet. Ineens ben je niet meer nodig en wat je allemaal zo belangrijk vond doet er kennelijk niet meer toe. Ontslag doet iets met je. En dan moet je ook nog solliciteren, terwijl je alleen maar afwijzingen krijgt. Het is om boos om te worden en je hebt het gelijk zeker aan jouw kant staan. Maar helpt dat jou verder?

Op 28 september zal de managementfluisteraar daar een en ander over vertellen. Iedereen kent de managementboeken, waarin managers uitleg krijgen hoe ze leiding kunnen geven. Ron Rietjens heeft een aantal medewerkerboeken geschreven om medewerkers te helpen om met al dat leiderschap toch nog hun werk te kunnen doen. Hij schreef o.a. de boeken “de managementfluisteraar” en “boos op de baas”.

De in deze boeken beschreven technieken kun je ook toepassen als je geen betaalde baan meer hebt. Wat helpt jou verder? Wat is nodig om over een ontslag heen te komen en weer richting te vinden in je leven? Wie ben je nog zonder betaalde baan? Wat is jouw identiteit en hoe kun je betekenis en waarde geven aan jouw leven.

Op 28 september gaan we op zoek naar een eerlijk antwoord op deze vragen. Dus zorg dat je er bij bent.

Team Wee-Wee café Apeldoorn.

Het Wee-Wee Café is er iedere 4e donderdag van de maand. We komen van 10.00 tot 12.00 uur bijeen. Locatie: De Herberg, Deventerstraat 40 Apeldoorn. Voor meer informatie kun je contact opnemen met weeweecafeapeldoorn@gmail.com

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?