Het Wee-Wee Café viert 1 jarig bestaan

28 januari 2016

Door Agenda

Deze maand viert het Wee-Wee Café het 1 jarig bestaan. Wat als een experimenteel initiatief begon, blijkt nog steeds te voorzien in een behoefte zodat het Wee-Wee Café voorlopig wordt voortgezet op de 4donderdag van de maand.

Met het Wee-Wee café hopen we het komend jaar weer een plek te kunnen bieden aan 50+ werkzoekenden voor ontmoeting, het uitwisseling van kennis en ervaring maar ook een plek voor onderlinge morele ondersteuning.

Voor het eerstkomende Wee-Wee Café op 28 januari a.s. bleek er behoefte te bestaan aan een ontspannen programma. Zo is het idee ontstaan voor een stadswandeling.

Stadsgids Peter Bijlsma van het Apeldoornse Gidsen Collectief is bereid gevonden om de groep tijdens een wandeling door het centrum kennis te laten maken met enkele mooie gebouwen en leuke verhalen van de Binnenstad van Apeldoorn. Vanaf 9.45 drinken we eerst een kopje koffie in De Herberg en daarna gaan we om 10.00 uur op pad. Om 11.30 uur zijn we weer terug bij De Herberg. Tijdens de wandeling is er natuurlijk voldoende tijd en ruimte om met elkaar in gesprek te raken en ervaringen uit te wisselen.

Bij slecht weer schakelen we echter over naar een alternatief programma of maken we er een gezellig samenzijn van.

We hopen dan ook op 28 januari a.s. veel weer bekende èn nieuwe bezoekers te mogen verwelkomen.( Opgave van te voren is niet nodig).

Meer weten? Neem dan contact op via weeweecafeapeldoorn@gmail.com

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?