Deze week in het Bluescafe Apeldoorn

9 april 2015 - 11 april 2015, Bluescafe Apeldoorn

Door Agenda

Donderdag 9 april – JAMSESSIE
Aanvang 21.00 uur vrij toegang

 

Vrijdag 10 april – RICHARD STUDHOLME AND FRIENDS
http://www.richardstudholme.com Richard Studholme & friends .
De Engelse Richard Studholme leerde de kneepjes van de blues in het New York van de jaren zestig en zeventig. In de jaren tachtig kwam hij terug naar Engeland en werd hij band leider voor JSP Records. Studholme speelde samen met grote Blues namen zoals Louisiana Red, Hubert Sumlin , Carey en Lurrie Bell, Johnny Winter, Peter Green en John Lee Hooker.

In 2013 verraste Richard Studholme tijdens zijn eerste optreden het publiek in het bluescafé met een puik optreden samen met zijn 17 jarige zoon Rob Studholme op bas en Anne-Maarten van Heuvelen op ..drums.
Richard Studholme and Friends spelen naast blues traditionals, soul nummers en nummers van de laatste twee albums van Studholme. De band speelt een lekker portie blues traditionals, soul nummers en nummers van onder meer de laatste twee Richard Studholme albums : ‘Life’ & ‘…Zoned’.
Aanvang 22.00 uur entree 5,-

 

Zaterdag 11 april – THE CROWN JEWELS
THE CROWN JEWELS https://www.facebook.com/pages/The-Crown-Jewels/700762963353506?fref=ts Creedence Clearwater Revival tribute.
In de top 2000 van het jaar 2014 staan maar liefst 13 nummers van de fantastische 60/70 band Creedence Clearwater Revival. En niet voor niets: Geweldige tijdloze songs die iedereen meezingt en nog vaak op de radio te horen zijn. Weinigen weten dat CCR de “founding fathers” van de swamprock zijn.

Reden voor The Crown Jewels, voortzetting van de roemruchte Red Rooster Club, deze heerlijke muziek live te gaan spelen, alle klassiekers komen voorbij in twee lange sets o.a. Suzie Q, I put a spell on you, Have you ever seen the rain, Proud mary en Bad moon rising en vele andere topsongs.
Gert Elferink – Keyboards. Pierre van Hal – Drums, Zang Herman Stammers – Bass. Louis Litjens – Gitaar. Olav Boereboom – Zang, Gitaar
Aanvang 22.00 entree 5,-

 

Zondag 12 april – JOHNNY CLARKE AND THE OUTLAWS
JOHNNY CLARK & THE OUTLAWS http://www.jcoutlaws.com Blues and Then Some…
Johnny Clark & The Outlaws is de klassieke driemans formatie! Met de wortels in de Blues,voegen ze met originele, zelf geschreven songs hun eigen invulling toe aan bestaande Amerikaanse rootsmuziek, van Texas tot Missouri. Dit betekent Blues, met soms een brug naar Rock, Folk, Country of zelfs Punkrock. Ze weten waar ze vandaan komen en waar ze naartoe willen. De songs weerspiegelen hun ziel en vertellen hun verhaal. Elke luisteraar zal dit ongetwijfeld voelen. “Soul 2 Soul”, bij wijze van spreken.
Aanvang 16.00 uur vrij toegang.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

ONDERWERPEN

Muziek

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?