Weerbaarheidstraining voor kinderen en volwassenen

25 januari 2017, van 19:30 tot 21:00, Wijkcentrum dok Zuid, 1ste Wormenseweg 460, Apeldoorn

Door Agenda

De eerste weerbaarheidstraining voor kinderen tussen de 9 en 12 jaar die op het basisonderwijs zitten, vindt plaats op woensdagmiddag 25 januari 2017 van 15.00 uur tot 16.30 uur. De training is bedoeld voor kinderen die zich onzeker voelen, gepest worden of niet zichzelf durven te zijn. De training is ook voor kinderen die makkelijk beïnvloedbaar zijn, zichzelf overschreeuwen of juist bang zijn. Tijdens de training leren de kinderen op een leuke manier over zichzelf en omgaan met anderen. Onzeker, gepest of voor jezelf op willen komen?

Voor volwassenen start de eerste training op woensdagavond 25 januari 2017 van 19.30 uur tot 21.00 uur. Deze training is gericht op mannen en vrouwen vanaf 21 jaar die zichzelf willen verbeteren zowel in persoonlijke kringen als op de werkvloer of die het leuk vinden om meer over zichzelf of anderen te leren. De training is bedoeld voor volwassenen die het moeilijk vinden om grenzen aan te geven, keuzes te maken of niet voor zichzelf kunnen opkomen. Maar de training is ook geschikt voor mensen die vast zitten in een patroon, waarin er niet naar hen geluisterd wordt of wanneer men niet durft te zeggen wat zij daadwerkelijk willen.

Beide trainingen worden gegeven in wijkcentrum dok Zuid, 1ste Wormenseweg 460 te Apeldoorn.
Voor meer informatie over de cursus, neem contact op met de beweegcoaches van de afdeling Sportstimulering, Roy Bongers (via 06 20316872) of Linda Welker (via 06 30610518). Beiden zijn gediplomeerd docent mentale en fysieke weerbaarheid.
Ga naar de website www.sportstimuleringapeldoorn.nl/weerbaarheid voor meer informatie en het online inschrijven voor de weerbaarheidstrainingen.

Volg Sportstimulering op Facebook en Instagram
Blijf op de hoogte van de voorbereiding en het nieuws van de weerbaarheidstrainingen. Via Facebook: SportstimuleringApeldoorn of Instagram: SportstimuleringApeldoorn.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?