WeeWeecafé Apeldoorn

28 mei 2015 - 27 mei 2015, De Herberg, Deventerstraat 40

Door Redactie

Steeds op de vierde donderdag in de maand houden we van 10.00 tot 12.00 uur ons WeeWeecafé in ‘De Herberg’, Deventerstraat 40. Deze ontmoetingen zijn bedoeld voor werkzoekenden van 50 jaar of ouder. Hoort u, hoor jij tot deze doelgroep, dan bent u, ben jij van harte welkom. Iedere maand, ook in de zomermaanden, ontmoeten werkzoekende 50-plussers elkaar en anderen die in eenzelfde situatie zitten.

Op donderdag 28 mei a.s. willen we samen stilstaan bij wat het met ons doet dat we ons werk zijn kwijt geraakt. Voor de één is het misschien al langer geleden, voor de ander nog maar kort. Maar voor ieder geldt dat het verlies van werk, in meer of mindere mate om verwerking vraagt. Lieneke Postema geeft begeleiding bij afscheid en verlies. Samen met haar willen we deze morgen verkennen hoe we met de verwerking van het verlies van werk kunnen omgaan.

Daarnaast blikken we vooruit naar de volgende bijeenkomst en is er alle ruimte om onder het genot van een bakje troost (koffie of thee) met elkaar in gesprek te zijn. Dan is er ook ruimte voor vragen en tips.

Het programma begint om 10.20 uur en duurt tot uiterlijk 11.30 uur. Opgave is niet nodig. Enkele vrijwilligers en medewerkers van onder meer De Kap, Stimenz, het UWV en de Diaconie van de Protestante Gemeente Apeldoorn werken hierbij samen.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?