WEEWEECAFÉ in De Herberg op 27 augustus!

27 augustus 2015, van 10:00 tot 12:00, Deventerstraat 40, Apeldoorn

Door Agenda

Het aantal wat oudere werkzoekenden die ook al wat langer zonder werk zijn neemt nog niet af. Iedere maand blijkt tijdens het WeeWeeCafé weer dat deze groep veel steun aan elkaar heeft. Elkaar motiveren positieve tips en trucs delen. Gewoon even onder het genot van een kopje koffie ervaringen delen. Ook in de zomer is het WeeWeeCafé voor velen een plek om elkaar ongedwongen te ontmoeten en energie op te doen. De afgelopen keer in juli hebben de bezoekers, met hulp van hun enthousiaste lotgenoot Willem, met elkaar gesproken over de kwaliteiten en competenties die iedereen heeft. Met veel positieve energie vertrokken de bezoekers weer de zomer in.

Ook in augustus gaat het WeeWeecafé voor werkzoekende 50-plussers – steeds op de vierde donderdag van de maand – gewoon door. Juist omdat we zien en horen hoe belangrijk deze plek om elkaar te ontmoeten voor menigeen is. Deze zomerbijeenkomst heeft een informeel karakter waardoor er voor de bezoekers veel ruimte is elkaar wat beter te leren kennen waardoor nog gerichter ervaringen en nuttige tips kunnen worden uitgewisseld.

Het WeeWeeCafé is op 27 augustus, van 10.00 tot 12.00 uur in ‘De Herberg’, Deventerstraat 40. Zoals gebruikelijk is, staat de koffie om 10.00 uur klaar.

De initiatiefgroep bestaat uit vrijwilligers en medewerkers van het Citypastoraat, de gemeente Apeldoorn, Stimenz en de Protestantse Diaconie Apeldoorn. Deelname aan het WeeWeecafé is gratis. Opgave vooraf is ook niet nodig.

Wie meer over het WeeWeecafé wil weten kan mailen naar één van de initiatiefnemers Gera Kloeten: gera@tele2.nl

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?