Welk energielabel heeft Kerschoten?

1 april 2016, om 15:00, Bouwbord Ken, Mercatorplein, Apeldoorn

Door Agenda

Vrijdag 1 april om 15.00 uur onthult wethouder Mark Sandmann op het Mercatorplein het ‘bouwbord’ van KEN. Daarop is te zien wat er op het gebied van duurzaamheid in de wijk is gedaan de afgelopen twee jaar. Dit bouwbord is een tijdelijk bord dat regelmatig vervangen zal worden: zo wordt goed zichtbaar welke duurzame maatregelen in de wijk genomen worden en hoe ver we zijn op weg naar een energieneutrale wijk.

Welk energielabel heeft Kerschoten? Dat is de centrale vraag die deze middag beantwoord zal worden.

‘Programma’ van de middag:
De wethouder zal in de vorm van een kleine quiz in gesprek gaan met wijkbewoners en daarna het bouwbord onthullen.
De winkeliers van het Mercatorplein hebben een prijsvraag uitgeschreven met als vraag: wat is het gemiddelde label van de woningen in de wijk? Uit de goede antwoorden trekken we de winnaars die met een leuke prijs naar huis gaan.
De vrijwilligers van KEN zijn aanwezig met een standje met voorlichtingsmateriaal.

KEN wil voor en met bewoners, bedrijven en organisaties in Kerschoten laten zien dat het mogelijk is om deze  wijk energieneutraal te maken. Dat alle energie die bewoners en gebruikers in Kerschoten nodig hebben, duurzaam kan worden opgewekt in deze wijk.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met KEN-regisseur Marjolein Tillema, regisseur@kerschotenenergieneutraal.nl, 06- 528 28 625.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?