Wenz Uitvaart opent familiekamer

1 november 2014, van 10:00 tot 12:30, Lierderstraat 7 te Lieren

Door Redactie

Wenz Uitvaart

Op zaterdag 1 november a.s. opent Wenz Uitvaart een familiekamer in Beekbergen/Lieren. Met de opening van de dorpsrouwkamer komt er voor het eerst een dergelijke faciliteit beschikbaar in deze dorpen.

In toenemende mate kiezen mensen ervoor afscheid van hun overledene te nemen in een vertrouwde omgeving. Het traditionele rouwcentrum wordt vaak als kil en te onpersoonlijk ervaren. Zogenaamde thuisopbaringen zijn de afgelopen jaren steeds meer gebruikelijk geworden. In die situaties dat een thuisopbaring niet mogelijk of niet gewenst is, bieden rouwkamers een uitkomst. Nabestaanden krijgen een sleutel van de kamer en zij kunnen op ieder moment van de dag naar de overledene toe om zo in alle rust afscheid te nemen. Tot dusver waren inwoners van de dorpen aangewezen op 24-uurskamers in Apeldoorn of Ugchelen.

De familiekamer van Wenz Uitvaart bevindt zich in het zalencentrum Het Trefpunt van de  PKN-kerk in Lieren. De familiekamer heeft een eigen entree en is voorzien van alle gemakken, zoals een keukentje, toilet, airconditioning en een sfeervolle zithoek. Verder is er een plek waar de overledene opgebaard ligt. Voordeel is dat voor bijvoorbeeld condoleance en uitvaartplechtigheid gebruik kan worden gemaakt van de zalen binnen Het Trefpunt.

Geïnteresseerden kunnen zaterdag 1 november tussen 10.00 uur en 12.30 uur de familiekamer komen bezichtigen en zich laten voorlichten over de mogelijkheden die er bestaan voor een persoonlijke uitvaart.

Opening familiekamer

Datum : zaterdag 1 november 2014
Tijd : 10.00 uur – 12.30 uur
Plaats : Lierderstraat 7 te Lieren (achter de Protestantse Kerk in Lieren)

Meer informatie?

Neem dan contact op met Onno & Vera van Andel van Wenz Uitvaart: 055 – 367 1166

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?