Orpheus voorstelling: Wëreldbänd – Playground

3 april 2014 - 24 maart 2014, om 20:00, Theater Orpheus Apeldoorn

Door Agenda

Orpheus

De Wëreldbänd overtreft zichzelf

‘Wil je virtuositeit zien met muziekinstrumenten? Slapstick? Verrast worden? Van je stoel rollen van het lachen? Dan is de Wëreldbänd met ‘Playground’ de perfecte gelegenheid voor jouw avondje uit.’ (Friesch Dagblad) Al jaren weet de Wëreldbänd verbluffende muzikaliteit te combineren met humor en theater. De vindingrijke musici beheersen een onwaarschijnlijk aantal instrumenten en nemen hun eigen speeltuin mee naar het theater.

In hun nieuwste voorstelling ‘Playground’ overtreft de Wëreldbänd zichzelf.Muziek, humor en veel instrumenten uit de hele wereld zorgen ervoor dat je 2 uur lang op het puntje van je stoel zit. Alles is mogelijk op de playground van de Wëreldbänd:  ontploffende clowns, Schubert in de lucht en Popeye in Brazilië. Muziektheater met een flinke dosis humor zorgt voor de perfecte theateravond.

In de pers:
‘…sterke vondsten(…) zoals het Schubert-op-de-trampoline-nummer of een spectaculaire act waarin in vier minuten 34 instrumenten worden bespeeld ‘ (de Volkskrant)

‘…muzikaliteit van het vijftal is verbluffend(…)zoveel verschillende instrumenten beheersen grenst bijna aan het ongelooflijke…’ (Noordhollands Dagblad)

‘Playground is verbazend, absurd en vaktechnisch ijzersterk.’ (cultuurbewust.nl)

‘Als jij aan het eind van de avond nog stil op je stoel zit, had je waarschijnlijk je oren én ogen dicht.’ (Seven Days)

Info

  • Datum: Donderdag 3 april
  • Aanvang: 20.00 uur
  • Zaal: Rabobankzaal
  • 1e rang: € 22,00
  • 2e rang: € 19,50

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

ONDERWERPEN

Theater

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?